Użytkownik
Robił ktoś w ogóle notatki z tego? Bo nic sensownego mi nie przyszło na myśl, co by zapisać
Nowy użytkownik
Tak. Ja zanotowałem dane do grupowego chomika i adres forum xd
Administrator
Postaram sie poszukac ksiazke z ktorej byl prowadzony wyklad i dam znac jak ja rzuce na chomika
Użytkownik
Wojtek_Dudzic napisał:
Tak. Ja zanotowałem dane do grupowego chomika i adres forum xd
Mi się tego zanotować nie chciało, więc zrobiłem zdjęcie tej kartki ;D Ale nie no, ta babeczka tak nudziła, ale była taka śmieszna
Nowy użytkownik
Ona cały czas zacieszała z czegoś Tak jakby się upaliła :E
Użytkownik
Mam ze 2 strony notatek, ale tak naprawdę rzeczywiście mam wrażenie, że ta "Wiedza o etyce" Woleński, Hartman będzie lepszym źródłem. Jakoś na początku wspomniała, że poda pojęcia na egzamin, ale jednak sprawa się rozmyła...
Nowy użytkownik
To ktoś coś z tego notował w ogóle? Mam nadzieję, że nie zrobi z tego żadnego egzaminu tylko wpisze na podstawie obecności na zajęciach. Miejmy nadzieję...
Użytkownik
UP, Iza notowała Eeee wątpie, żeby zrobiła kolosa, ew. może nam podać te pytania na niego i będzie gites
Administrator
No, zawsze jeszcze będziemy mieli ćwiczenia, więc coś tam zanotujemy może a teraz tak serio - poddaję się, nie mogę znaleźć e-booka. Z drugiej strony, ta książka kosztuje ok 37 zł, więc można pomyśleć o zakupie i skanowaniu dla wszystkich. Nawet jestem skłonna to zrobić, tylko nie w tym miesiącu
Istnieją jeszcze biblioteki: http://www.bj.uj.edu.pl/uj/katalog?sess … stselect=4