Nowy użytkownik
Cześć.
Ma ktoś może jakieś info na temat planu zajęć na najbliższy zjazd (21-23 października)? Serwera z planem ciągle nie reanimowali i nie wiem jak mam się ustawiać w pracy...
Użytkownik
Plan właśnie zaczął działać http://155.158.112.43/
Grupa A wolny piątek ^,^
wolny piątek
sobota PI rano wykładu nie ma tak jak to Daria wspomniała już gdzieś
niedziela rano PI i po południu matme można odpuścić, bez przesady
dobry zjazd sie zapowiada
Grupa D, czy jest sens przekładać laborki z programowania z 23.10 na 06.11? Bo później mamy jeszcze mate wyrównawczą? Czy ktoś pisał już w tej sprawie do Pana Rafała Skinderowicza od laborków z PI? Dajcie znać, to może chociaż niedziele sobie człowiek ustawi...
trust napisał:
Grupa D, czy jest sens przekładać laborki z programowania z 23.10 na 06.11? Bo później mamy jeszcze mate wyrównawczą? Czy ktoś pisał już w tej sprawie do Pana Rafała Skinderowicza od laborków z PI? Dajcie znać, to może chociaż niedziele sobie człowiek ustawi...
Jak najbardziej. 06.11 mamy okienko 2h45m a później laborki z PI więc i tak trzeba zostać. A w tą niedzielą mamy laborki z PI jako pierwsze (kończą się o 10:15) później PIJP, okienko 2h30m i MZW, które można by wyjątkowo opuścić, chociaż zawsze szkoda. Jak się nie dogadamy to i tak zmiany nie będzie
Miałeś na myśli mgr Arkadiusza Sacewicza z PIJP? Bo laborków z PI jeszcze nasza grupa nie miała.
dobrze, że wsadzili nam fizyke w tym tygodniu i usuneli z przyszlego Dobrze, ze czlowiek nie ma nocek w tym tygodniu
kolokwium ... cóż, przyjade napisać i jade do roboty ...
Nowy użytkownik
Grupa A ma w piątek wolne? Bo na planie jest tam jakaś Fizyka
Użytkownik
Miało być wolne.... Ciekawy jestem bardzo tej fizyki kurde... ;/
Nowy użytkownik
Grupa A miała mieć ćwiczenia z fizyki co 2 tygodnie, ale widać, że znowu coś namieszali... Zapewne trzeba się spodziewać pierwszej kartkówki z wektorów?
Użytkownik
No kolos będzie na na pewno